Thomas Nyborg vant fellesstart landevei 2014

Postet av Driv Idrettslag - Sykkel den 27. Mai 2014

Første ritt i årets klubbmesterskap vel i havn. Thomas Nyborg vant en spennende fellesstart.

Det var et spent og fint startfelt i årets fellesstart landevei. Den største spenningen var om noen kunne gi Sturla Kaasa jr litt motstand. Feltet på 34 ryttere la avgårde, og defilerte fint bak masterbilen den første kilometeren. Farten ble gradvis skrudd opp, og etter bakkene på Skiveien ble det inndelt i flere grupper.
Etter Tømmerbråten satte Jan Erik Christiansen opp farten mot Burstad. Han fikk med seg to lovende ryttere i Kristian Stubberud og Eirik Haug. Imponerende av 17-årige Eirik som hang med tetgruppen til mål. Bak disse tre jaget en gruppe med gode ryttere. Sturla følte seg litt tung i bena i dag, og det er i grunnen ikke så merkelig når man ser på rittprogrammet hans. 3 tøffe ritt på 5 dager setter sine spor, og spesielt imponerte Sturla med 11. plass i Norgescup i Kristiansand på lørdag.

Thomas Nyborg gjorde en heroisk innsats når han alene kjørte inn de tre i tet på de siste kilometerne. Thomas er rå-sterk i spurt, og han sikret seieren på de siste hundre meterne opp målbakken, og kom noen sekunder foran Kristian med Jan Erik og vår lovende Eirik Haug rett bak.

OBS resultatene under er foreløpige, endelige resultater vil legges ut i løpet av uken Resultater for rittet samlet finner du her:Fellesstart Landevei 2014 Over All Resultater
Resultater for de forskjellige klassene finner du her:2014 Fellesstart Landevei Klassevise resultater

Ritt og arrangementskomiteen vil rette en stor takk til alle frivillige som har stilt opp for at dette rittet skulle bli gjennomført!