Sessongen 2014 er i gang

Postet av Driv Idrettslag - Sykkel den 12. Apr 2014

Første rittrapport har kommet inn, fra Thomas Nyborg som sammen med Erik Bøhler Hansen deltok i Ronde van Berg i Stavern. 

Nanset IF sykkel arrangerer Ronde van Berg for syvende gang og distansen som tidligere år er 107 km. Ronde van Berg går i det lett "Flamske" terrenget i Brunlanes og har både sin egen versjon av Kapel-muur (Bergbakken med sine to vakre kirker) og Bosberg (Foldvikbakken) som begge skal forseres 4 ganger

Her er rapport fra Thomas:

Idag var det duket for "vårklassikkeren" Ronde van Berg i Stavern. 4 x 15km og 4 x 11 km runder. Været var ufyselig så oppvarmingen ble i form av å sitte i bilen så lenge som mulig med varmen på. 

Starten gikk og vi lå fint i hovedfeltet. I runde 2 ble det satt voldsom fart i den kraftige sidevinden og det var bare å bite tenna fast i styreteipen å bli med på kjøret. Runde 3 og 4 gikk roligere for seg men fortsatt høy fart på slettene med sidevind. I runde 5 var jeg uheldig og ble hindret av ett velt og etter ett ordentlig "magadrag" måtte jeg innse at jeg ikke klarte å ta igjen feltet som i tillegg satte fart like etter velten. Men Erik satt fortsatt med og hang med ett mer eller mindre splittet hovedfeltet inn til en fin 13 plass.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.