Valdresrittet

Postet av Driv Idrettslag - Sykkel den 21. Jul 2013

Valdresrittet gikk av stablen lørdag 20.juli 2013 i strålende sol. Driv stilte med 8 ryttere.

Det ble både oppturer og nedturer for Driv syklistene under helgens Valdresritt. Noen var litt mere "kjekkaser" enn andre og stilte opp i Elite.

Per Erik Østlie syklet fantastisk og kjørte inn til en sterk 2 plass i klassen. Jon Kristian gjorde en god figur og sikret 4 plassen i klassen 30 - 34. Kristian Stubberud kjørte et jevnt og fint ritt og ser ut som fått bedre flytt i terrenget med ny 29". Den gamle skiløperen Viggo B. Hansen fikk brynet seg på det Valdres har av terrengpartier og gikk på en liten real smell på slutten men vel gjennomført etter en vinter uten trening. Tross lite trening så gjorde også Lai ett bra ritt. Erik Haga gjorde en bra figur og syklet inn til en fin 18 plass i klassen. Frank Westlie har nok bakt for mange kanelsnurringer og ligget for mye på stranda. Men lover å komme meget sterkt tilbake neste sesong med mål for Lillehammer - Oslo. Erik B. startet bra frem til halvkjørt løp, da var det en deltager som trynet og skadet seg og måtte bistå litt til det kom personell som kunne hjelpe han. Mot slutten av rittet så var han like uheldig, 4 km før mål så pungterte han på forhjulet i 40 km/t og rett i grusen, kom seg på hjula igjen og trillet til mål nesten like hel. Ble med det signering av liste.

Per Erik Østlie 02:05:43 (Sterk 2. plass i klassen)

Viggo B Hansen 02:12:35 (9. plass i klassen)

Frank Egil Westlie 02:28:48

Lai Holmsen 02:29:12

Erik Haga 02:07:36

Jon Kristian Jacobsen 02:03:02 (4. plass klassen)

Kristian Stubberud 02:07:38

Erik B Hansen 02:13:29 (Signert lista)

Rittet gikk i variert terreng i et av landets mest aktive støls-/sæterområder. Naturen skiftet mellom flate vidder til bratte fjell, omkranset av friske vann og klukkende bekker. Underlaget variererte mellom gode singletrackstier og grusveier med sugende motbakker og raske utforkjøringer.