Lillehammer-Oslo 2013

Postet av Driv Idrettslag - Sykkel den 22. Jun 2013

Vel gjennomførte alle Driv-ryttere og støtteapparat!  GRATULERER TIL ALLE!

Gruppe 1 kom i mål på 4:51
Gruppe 2 kom i mål på 5:35

Stort sett var begge gruppene samlet, men med noe variasjoner for enkelte på slutten.  Sterke tider for begge grupper, og spesielt det lille feltet i gruppe 2 må sies å ha kjørt særdeles godt!  Hyggelig at begge jentene (Gro og Kristine) sitter med helt inn og bidro aktivt i rulla hele veien. En sjekk av resultatlistene viser at Gro kom på 3. plass i sin klasse K30-34, og 19. plass blant damene, Kristine ble nr 6 i sin klasse K40-44 og delte 19. plassen blant damene med Gro, meget bra!

Flere sterke resultater! 

Eirik Ek Hagen 2. plass i sin klasse M17-19
Per Erik Østlie 4. plass i sin klasse M60-64

Her er en egen artikkel på Styrkeprøvens egen hjemmside om Driv IL fortalt av Dag Holtop: http://www.styrkeproven.no/oppslag?a=20780

I tillegg stilte Thomas Nyborg og Erik B.Hansen på team YT, og gruppa kjørte inn til en sterk 2. plass i rittet med tiden 4:16.  Thomas var innblandet i en stygg velt, men Erik satt med nesten helt til mål.  Gratulerer begge to!

Det ble foretatt en fotosesion underveis, og vi lover mange fine bilder tatt av Magne Johansen.  Mengden foto krever redigering og bearbeiding, og dette vil bli gjort iløpet av søndag og mandag.  Derfor lover vi mange fine bilder iløpet av mandagen.  (Bildet over er ut fra start med gruppe 1, og dette bildet er tatt fra service-bilen med mobiltelefon,  Tror vi kan love "noe" bedre kvalitet etterhvert:))


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.