Skiptvet rittet

Postet av Driv Idrettslag - Sykkel den 16. Jun 2013

Skiptvet-rittet gikk av stabel idag med sterke prestasjoner av Driv ryttere. Det var 7 Driv ryttere til start og Kristine Kj Jackobsen endte på en sterk 2. plass i sin klasse K40-44 mens Bjørnar Kj Jacobsen tok 5. plass i M15-16

Driv IL Sykkel sine representanter i Skiptvet rittet 2013, imponerende innsats og gode resultater! (Erik Stensrud var ikke med på bildet)

Forøvrig bra innsats av alle ryttere fra Dirv, de som stilte til start var Jon Kristian Jacobsen, Trym Andreassen, Erik Stensrud, Roger Thompson, Trond Nyborg, Bjørnar Kj Jacobsen og Kristine Kj Jacobsen.

Det meldes at regnet ga seg rett før start og været ble bra slik at løypa holdt seg godt. Rittet er ett 54 km langt terrengritt på varierende underlag med grus, asfalt og sti. Start i Skiptvet sentrum og målgang ved Skiptvet bygdetun. Dette er ett flott arragement som anbefales for de som ikke har prøvd. Rittet er også seedingsritt for Grenserittet.

Sterk 2. plass på Kritine Kj Jacobsen!

Unge lovende Bjørnar Kj Jacobsen syklet inn til en sterk 5. plass i klassen M15-16 Foto: Line Georgine Skofteby