WEB-SHOP ÅPNER 30. JANUAR. PASS PÅ Å BESTILLE TØY

Postet av Driv Idrettslag - Sykkel den 28. Jan 2013

VÅREN ER RETT RUNDT HJØRNET!
NY WEB-SHOP ÅPNER NÅ - BESTILL TØY FOR SESONGEN!
NY TEMPODRAKT!

Vi er klar med ny web shop, denne gang med en nyhet som nok vil falle i smak hos mange. Vi har designet opp en Tempodrakt til våre medlemmer som blir i det samme flotte utseende som resten av kolleksjonen så her er det bare løp og kjøp.

RS Lightshell jakken som er uten «for» og som har denne fordelen med at du kan ta av ermene, du får dermed to plagg i ett.

Bestillingsrunden vil være åpen fra 30.januar til 13.februar kl 08.00, ingen bestillinger kan legges inn etter dette. levering vil være uke 12.

Du kan bruke samme brukernavn og passord som sist men om du er ny må dette registreres.

Når du bestiller er det viktig å fylle ut alle felter som er oppgitt, husk at du skal få en bekreftelse på mail om at ordren har blitt registrert, om ikke så ligger den fortsatt i handlekurven og vil ikke bli behandlet.

Alle private bestillinger må betales med kredittkort, merk spesielt følgende utdrag fra våre betalingsbetingelser:
Vi aksepterer Visa og Master Card.
Når ordren er gjennomført vil totalbeløpet bli reservert fra din konto. Beløpet vil ikke bli trukket fra din konto før ordren sendes fra oss, dette tar noen uker. Vennligst vær oppmerksom på at når det går mer enn 1 uke fra ordren bestilles til den leveres, vil reservasjonen forsvinne fra din konto. Selv om reservasjonen er forsvunnet vil beløpet allikevel bli trukket fra din konto når varene leveres.
Varene blir levert direkte hjem til deg i postkassen og du vil bli belastet et fraktgebyr på kr 100,-

Minimums antall for produksjon er 5 stk, pr. produkt, blir totalen under dette vil det ikke kunne produseres, den enkelte vil da få beskjed fra Trimtex om at varen blir slettet.

Vi håper så mange som mulig er klar for en ny vår i vårt flotte sykkeltøy!

Hilsen
Styret i IL Driv sykkel


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.