Ritt i 2013

Postet av Driv Idrettslag - Sykkel den 18. Des 2012

Mange har startet planlegging av neste års ritt, samtidig som det nå begynner å komme invitasjoner til ulike arrangementer!

Det er ikke besluttet satsningsritt for 2013 enda (greit å få feiret jula først!).  Det som synes helt klart er at Enebakk Rundt og Lillehammer-Oslo er klare satsningsritt.  I tillegg er det mange som ønsker å delta på det flotte arrangementet Hadeland CK har stor suksess med - Randsfjorden Rundt.
Vår oppfordring er at de som har anledning melder seg på disse tre landeveisrittene, så kommer vi tilbake til hvordan vi gjør ting etterhvert.

Lillehammer-Oslo:
Se lenger nede på siden hvordan du melder deg på.  Benytt linken, og så snart denne blir fulltegnet, så sender du mail til Einar Gundersen. 

Enebakk Rundt, 1. mai 2013 - Syklistenes "vårslepp":
Her har alle som deltok i 2012 nå fått invitasjon over mail.  Til vår skuffelse er det heller ikke i år satt av pulje til Driv IL Sykkel.  Vi har nå rettet en henvendelse til arrangøren hvor vi ber om å få en startpulje etter de andre første-lagene. 
Håper på rask respons her, og beskjed blir lagt ut så snart vi får tilbakemelding.
Ønsker du å melde deg på allikevel, så benytt første ledige pulje etter klubblagene.  Vi satser på å få samlet våre grupper framover våren.

Randsfjorden Rundt 25. mai 2013:
Dette rittet vil vi høyst sannsynlig oppfordre til at flest mulig melder seg på og at vi vil ha dette som et satsningsritt fram mot Lillehammer-Oslo. 
Dette er dyktige og positive arrangører, og her har vi fått en egen startpulje som heter Driv IL Sykkel! 
Bruk denne link for å starte påmeldingen:  
http://www.randsfjordenrundt.no/  Et fantastisk flott ritt som flest mulig må delta på, satsningritt eller ei!

Husk også at det ALLTID er økonomisk smart å melde seg på tidlig.  Når det gjelder inndeling og startstidspunkter, vil vi som regel klare å håndtere dette sammen med de ulike arrangører!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.