Lørdagsbirken i gang - og Lars Atle Holm i mål kl 10.15. Sturla imponerte med 2:50

Postet av Driv Idrettslag - Sykkel den 25. Aug 2012

Stabilt og fint vær OG en topp service venter 34 Driv-ryttere

Tone Aglen, Geir Andre Olsen og Knut Arne Samuelsen er klare i morgentimene lørdag for å heie og å gi rytterne den siste ekstra lille piff før de runder løypas høyeste punkt.  Her er de rigget til allerede kl. 08.30 lørdag morgen. 
Lars Atle Holm og Thomas Nyborg er de første som er ventet...........  På mellomtidene ser det ut til at de kjører nesten "close" og med særdeles høy fart......

Lars Atle Holm (bildet) er første Driv-rytter i mål.  3 timer, 5 minutter (3:05:55).  GRATULERER!  Spennende å se om Thomas kan utligne diffen mellom han og Lars Atle fra Storåsen og inn.  Thomas er 1 min og 40 sekunder etter Lars Atle på Sjusjøen.  Men avstanden holdt seg og Thomas kom i mål på sterke 3:07:41.

Alle interesserte må klikke inn på denne linken, og søk under klubb med Driv. For å finne Arnfinn Rustad og Andre Angelillo må du klikke IL Driv:
Link: http://resultatservice.birkebeiner.no/sok_resultater2.php

Det ser ut til å være mye sterk sykling, og det rapporteres om gode forhold.   Utrolig jevnt blant mange av våre ryttere.

Etter at alle er kommet i mål, registreres det imponerende tider på alle våre deltagere.  Ekstra interessant å se hvor jevnt det er mellom mange.

Vår eminente leder Sturla Kaasa jr. imponerte i Eliteklassen med tiden 2:50:54.  Dagens desiderte beste tid fra en Driv-rytter, og vi gratulerer.
Du kan åpne dette excel-arket å se alle tider med ryttere som startet for Driv.  Legg også merke til hvor tett det har vært mellom enkelte på de respektive mellomtider: Tider lørdagsbirken 2012


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.