Da er Birken-helga i gang..................

Postet av Driv Idrettslag - Sykkel den 24. Aug 2012

Spente ryttere på siste "hard-økt" ... med boller og kaffe

God tur til alle sammen!  Fredagsbirken og Ultrabirken startet i dag kl. 08.00 med totalt 7 Drivryttere i aksjon.  Lørdag går startskuddet for Lørdagsbirken og ca 34 Drivryttere sykler og 4 stykker i støtteapparatet står klar på fjellet før Storåsen.  Lykke til alle sammen.
Resultater og annen informasjon finner dere her: http://www.birkebeiner.no/ og følg denne linken for resultater når rittet går: http://resultatservice.birkebeiner.no/sok_resultater2.php
Vegard Øksnevad og Nils Vambeseth har passert første målestasjon på Skramstad allerede, kl. 10.00 fredag 24.  Gutta har starta bra: Vegard på 33 minutter og Nils på 41 minutter.  BRA!

Kl. 12.00 er Vegard registrert i mål på imponerende 3:27:21.  Nils nærmer seg mål.  Lars Erik, Einar og Knut-Arne er halvveis...........

Ved oppsummering av fredagsbirken er det utrolig imponerende å se Vegard som ender på 25. plass totalt av samtlige!!!  Sterkt kjørt Vegard!
Nils Vambeseth og Knut Arne Bråthen kom i mål på flotte 4:05/4:06, Einar Ihlebekk 4:29 og Lars Erik Nyborg imponerte med "stayer-evne" og fullførte på 5:11.
BRA GJENNOMFØRT ALLE SAMMEN!!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.