Birkebeinerrittet 2012 - kun dager igjen

Postet av Driv Idrettslag - Sykkel den 21. Aug 2012

Ønsker lykke til på årets Birkebeinerarrangement

6 personer stiller til start på Fredagsbirken
1 på Ultra-Birken
33 personer starter på Lørdagsbirken

Sykkelgruppa stiller med egen servicestasjon før Storåsen.

Høstens siste store arrangement på sykkelen står for døren.  Driv er godt representert i årets Birkebeinerarrangement, og sykkelgruppa stiller med eget mannskap på Lørdagsbirken.  Der...... når du trenger det som mest....... etter Rosinbakken - på vei mot Storåsen, får du en flaske med forfriskende Cola.  Bare å gi "jernet" over løypas høyeste punkt!

På grunn av spredte start-tider og flere arrangementer, velger gruppa å ha fokus på Lørdagsbirken.  Dette skjer i form av at det rigges opp ett av våre telt, og det blir varslet i god tid (ca 500 meter) om at du nærmer deg "Driv-Service".  Gjør deg klar til å ta imot en flaske med forfriskende Cola som helt sikkert kommer godt med i kampen mot mållinjen.

 Vi glemmer ikke de 6 som stiller på startstreken på fredagsbirken.
Og, selvfølgelig ønsker vi Jon Kristian lykke til på Ultra-Birken.  Dere får stå på, og klare dere som best dere kan uten vår egen servicestasjon.

Til dere som starter på lørdag, så må dere følge med så godt dere kan etter Rosinbakkene og på vei mot Stoåråsen (Sjusjøen).  Knut Arne Samuelsen og Geir Andre Olsen (mulig 2 til) vil betjene dette spesielle servicepunktet for Driv-syklister.  Det blir i hovedsak langet en flaske med Cola, men har dere andre tekniske, fysiske eller psykiske behov, så fikser gutta dette:)  Geir Andre vil selvfølgelig også ta en del bilder.  Servicestasjonen er for Driv-syklister i vår flotte Driv-drakt.  Det blir i utgangspunktet rigget for de som står på den offisielle startlisten.  Sjekk startlisten her: Startliste lørdagsbirken 2012

Finner du ikke navnet ditt, eller skal du ikke starte, eller har du spesielle informasjoner til servicestasjonen på lørdag, send mail til Knut Arne Samuelsen: knusamu@gmail.com eller ring på 950 62 160.

Ønsker igjen alle lykke til, og vi håper å bringe hyggelige meldinger, resultater og bilder i begynnelsen av neste uke.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.