Driv's ryttere markerer klubben også i den våte ferietid

Postet av Driv Idrettslag - Sykkel den 30. Jul 2012

NM maraton, Sandefjordrittet og Sjusjørittet
Drivryttere markerer seg over alt

Mens noen tar helt ferie, velger noen å trene seg opp til høstens store terrengritt.

Andre igjen stiller til start i ett av de mange ritt-tilbudene som finnes rundt omkring i Sør-Norge i ferien.  Erfaringene til disse gutta er at det absolutt ikke bare er Birken og Grenserittet som gjelder.  Det er flotte ritt som arrangeres hver helg av dyktige arrangører. 

På bildet her ser vi Lars Atle Holm som stilte til start i Sjusjørittet på lørdag den 28. juli og oppnådde en sterk 6. plass i sin klasse med tiden 1:57:09.  I tillegg deltok Hildegunn Holm og fikk en flott 11. plass i sin klasse med tiden 3:25:25 og Thor Pederstad med en flott 2. plass i M70 Pluss med tiden 3:04:48.  Gratulerer!

NM Maraton, Å i Heiane på søndag 28. juli 2012

I selskap med landets absolutt beste terrengryttere, stilte sykkelgruppas leder, Sturla Kaasa jr. opp til start sist søndag.  En særdeles krevende løype over 89 km og blant landet absolutte elite syklet Sturla inn til en imponerende tid og plassering.  Spesielt imponerende er det når vi vet at han sammen med et par andre syklet feil, og fikk dermed en ekstra runde på nesten 3 km.
Allikevel er vi imponert over 25. plass med tiden 4:02:54.  Her stiller alle de beste til start, og norgesmester ble Lars Ragnar Manengen foran Håkon Austad og Rune Høydal. 

 På lørdag den 27. juli gikk det et flott ritt av stabelen i sommerbyen Sandefjord.  Det var ikke mye som minnet om en god og varm sommerdag i den flotte Vestfoldske sommer da himmelen nærmest var åpen hele dagen.
Til tross for dette rapporteres det om meget dyktige arrangører og en flott og variert løype over 80 km,

Jon Kristian Jakobsen har slitt med mye skade- og sykdomsperioder i hele sommer, men etter 3 fine treningsuker ser det ut til at Jon Kristian nå er tilbake på det "gode sporet" og han ble nr i 4 i sin klasse med tiden 3:23:37.
Roy Victor Brunstrøm (se bildet i fint driv ned et terrengparti) har beholdt godformen gjennom en velfortjent ferie, og han tok en sterk 24. plass i sin klasse med tiden 3:52:42.

Vi er imponert over konkurranselysten og ikke minst gratulerer vi alle våre eminente representanter med innsatsen.
Det er fint hvis alle kontakter styret eller gruppekontakter dersom noen har andre ritterfaringer.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.