Thomas Nyborg syklet inn til seier under Bukkerittet i helgen, som var siste av 3 ritt i terrengcupen.

Postet av Driv Idrettslag - Sykkel den 1. Jul 2012

Thomas Nyborg seier Terrengcupen M17-29

G-sport Terrengcupen, består av 3ritt. Terrengsykkelrittet, Vestmarksrittet og Bukkerittet. Hvor alle 3rittene er tellende, Thomas har gått til topps i alle rittene og har tatt 3000poeng av 3000 mulige.
Disse rittene er de tøffeste marathon terrengrittene her hjemme, både med høydemetere og teknisk.
Elite klassen var det Lars Ragnar Manegen, som gikk til topps og tok med seg penge premien på 25000kr.
Film sammendrag fra rittene.

På Bukkerittet deltok også sambygdingen fra follo sk/team sykkelboden rytter Bjørnar Jacobsen. Han syklet inn til en fin 5plass av 21, klasse M13-14. Bjørnar har hatt fin fremgang denne sesongen, blir spennende og følge ungetalente årene fremover.

N3 rittet gikk også i helgen, med start og målgang på norefjell. 70km og 1900høydemetere er dette et ritt som virkelig svir i lunger og bein.
Sturla Kaasa syklet inn til 3plass M30-39. Greg Saw vant totalt og klasse M30-39.

Gratulerer nok engang med sterke plasseringer i helgen.

Mange ritt fremover juli og august, så ingen grunn til og parkere sykkelen.