Rapport fra Skiptvetrittet

Postet av Driv Idrettslag - Sykkel den 17. Jun 2012

Som dere ser av helgens oppsummering fra Jon Kristian, har det vært mange fine ritt, og med flotte plasseringer.  Vi er stolte av at drakta vår viser seg frem på en så flott måte, helg etter helg.....

Lars Torbjørnsen er en ivrig terrengsyklist (snakker om landevei neste sesong), og han har sendt oss denne fine rapporten fra Skiptvetrittet (bilder kommer senere når fotograf Kristine Jacobsen får fremkalt bildene:)):

Her er rapporten fra Lars, åpne hele artikkelen og se alle resultatene
(OBS:  I tillegg til Driv-rytterne som her er nevnt syklet vår unge lovende sambygding, Bjørnar Jacobsen inn til en sterk 3. plass, kun 2 sekunder etter 2.-plassen):

Bjørnar nr 3 skiptvetritte. Til høyre i bilde

Skiptvet-rittet ble gjennomført av flere Driv syklister søndag 17. juni. Etter at himmelen hadde tømt seg både lenge og vel skulle det vise seg at det ikke kom en eneste regndråpe i området de timene rittet pågikk. Løypa var morsom, meget variert og med høy fart hele veien. De siste dagers regnvær hadde forvandlet samtlige terrengpartier til rene gjørmebaner, som det allikevel var mulig å sykle i. Rittarangøren hadde åpenbart alliert seg med værgudene, og hele arrangementet oste av god stemning med blide funksjonærer og publikum langs løypa som heiet fram alle oss som syklet.

Undertegnede lå i en gruppe med Erik Stensrud på et av asfaltstrekkene da vi fikk en skikkelig opptur. For midt i mot kommer selveste Driv-toget på siste langtur før Lillehammer-Oslo! Både Erik og meg var ute til venstre og vinket og vi fikk respons! For et sammentreff og utrolig kult - det var skikkelig godt å se dere karer!

Fra venstre Lars, Trond og Morten



Følgende personer presterte i søndagens Skiptvet-ritt:

Kristine Jacobsen klinte til og ble nr. 3 i K40-44 med tiden 2:31:02 (av 20 stk som kom i mål).

Morten Nyborg kom på 28. plass i M25-29 med tiden 2:50:54 (av 32 stk).

Lars Thorbjørnsen kom på 29. plass i M40-44 med tiden 2:10:19 (av 102 stk).

Erik Stensrud kom på 36. plass i M40-44 med tiden 2:13:38 (av 102 stk).

Trond Nyborg kom på 27. plass i M50-54 med tiden 2:44:31 (av 41 stk).

Nils-Petter Wiik tok en meget sterk 2. plass i M60-64 med tiden 2:24:03 (av 11 stk).



Alt i alt en meget bra dag for Driv terrengsyklister med sterke plasseringer!



Lars Thorbjørnsen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.