OPPDATERT: Hennesrittet 2012 med deltagere fra Driv Sykkel

Postet av Driv Idrettslag - Sykkel den 2. Jun 2012

5 deltagere fra Driv i årets Hennesritt

Prestasjoner som ville gitt gode plasseringer i eliteklassen


Fra v; Kristine Kjelstrup Jakobsen, Mette Gullichsen Haga, Tone Aglen og Line Helle.  Foto; Knut Arne Samuelsen
I tillegg deltok Hildegunn Holm også fra Ytre Enebakk

Vi gratulerer vår nye jentegruppe med det første gjennomførte rittet.  Meget imponerende og fantastisk innsats.  Offisielle tider er nå klare på denne linkten til resultater: http://www.hennesrittet.no/resultater.html . Her ser vi at Kristine (på 4. plass) og Mette (på 5. plass) brukte ca 3 timer og 7 på de 72 kilometerne, mens Tone hadde 3.25 og Line 3.34.  Hildegunns tid kjenner vi ikke enda. 

Ser vi på tidene til elite-klassen ville jentene fått gode plasseringer også blant disse.  Dette vitner om god sykling av alle våre representanter.  I tillegg vet vi at det er "mer  å gå på" for alle, og spesielt med noen velt og andre tekniske problemer så kunne tidene blitt enda bedre.  Når de nye draktene kommer så vil jentene også virkelig representere klubben på en flott måte, og et imponerende høyt nivå.

Dette lover godt for videre satsing blant våre kvinnelige syklister, og vi gratulerer igjen!  En takk også til Tone Aglen for utrettelig arbeide med å få til en jentegruppe.  Nå er du i gang Tone:)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.