EN TOPP SYKKELDAG!!

Postet av Driv Idrettslag - Sykkel den 13. Mai 2012

Sykkeldag med mersmak

Barneritt som lover godt for rekrutteringen

Over 40 startende i seniorklassen og en verdig vinner i Thomas Nyborg!  Dag Holtop seieret i klassen over 50 år!  Dameklasse har vi også, og Kristine Jacobsen ble klubbens første kvinnelige klubbmester på sykkel.  Det var svært mange gode prestasjoner, og et høyt nivå i fremre del av feltet. 
Selv bak ble det kjørt fort i vinden, og det skilte ikke mer enn rundt 20 minutter fra første til siste rytter var over mål.  Et sykkelritt med mersmak!

Barnas store dag med introduksjon i sykkelsporten:
Like positivt var det enorme fremmøte av barn til barnerittet.  Nesten 50 stykker - gutter og jenter hadde tatt veien til Mjær.  Dette lover godt for rekrutteringen, og sykkelgruppa håper derfor at vi nå kan få noen foreldre eller andre til å hjelpe oss med etableringer av en barnegruppe.  Dagen i dag var et bevis på at barna stiller!!!

Med bakgrunn i både nett- og serverproblemer, og det faktum at det kun er 2 timer siden arrangementet ble avsluttet, kommer vi selvfølgelig med mer informasjon, resultater, fakta etc senere.  Tirsdag er dagen da vi regner med å ha alt på plass.

Gratulerer til rittleder, og takk til alle 30 frivillige som gjorde dagen til en stor opplevelse for nesten 100 sykkelryttere i alle aldre.

Bildet er tatt ved Tangen Bru når seniorene er samlet bak masterbilen. Vi ser bl.a. Lai I Holmsen langt fremme med ønske om å sette fart etterhvert.  Flere bilder kommer, ikke minst fra barnerittet.

Et godt bilde hvor vi ser intense ryttere opp bakken til Kirkebygda:
Njål Haug i front, tett fulgt av Roger Thomsen, Roy V. Brunstrøm, Lai I Holmsen.  Litt usikker på rytter mellom Njål og Roger??


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.