Første ritt i UB-Cup under vanskelige forhold og med gode prestasjoner fra Driv-ryttere

Postet av Driv Idrettslag - Sykkel den 9. Mai 2012

Første ritt i UB-Cup med 5 Driv-ryttere på start

Med trygg hånd og en erfaren gjeng arrangerte IF FRØY årets første ritt i UB-Cup på Skullerud nå kveld, 9. mai 2012.  Det var 5 spente og ivrige Driv-ryttere på startstrek, og det var en god prestasjon å gjennomføre under SÆRDELES vanskelige forhold i en regntung og krevende løype.

Martin Henning Øksnevald stilte i flott Driv-drakt i klasse M 6-8 og gjennomførte på en god måte sin runde på 04.54.81.  Dette lover godt for en barnegruppe i klubben.

I M-Sport 19-29 ble det et råkjør fra start og etter første runde passerte Thomas Nyborg helt i tetfeltet med Erik B. Hansen bare 100 meter bak.  Det var en krevende løype med gjørme, glatte partier og teknisk sett ekstra vanskelig.  Thomas holdt trykket oppe, og kom inn på 3. plass i sin klasse med tiden 0.56.01.59.  Erik hadde en litt tyngre dag, og med gear-problemer og mange velt endte han til slutt på en flott 7. plass med tiden 1.04.07.53.

I klasse M-Sport 40-49 stilte det to Driv-ryttere til start.  Vegard Øksnevad var spent etter mandagens gjennnomkjøring, og litt skeptisk til forholdene.  Eivind Steffensen smilte lurt, og så ut til å glede seg over ekstra vanskelige forhold.
Vegard veltet og fikk skikkelige gear-problemer allerede på første runden, og valgte å stå av.
Eivind syklet bare fortere og fortere, og gliste ved hver passering.  En imponerende 10. plass i en tøff klasse ble fasiten, og slutt-tid 0.57.04.04

Gratulerer med innsatsen alle 5. Se bilder av våre ryttere ved å "les hele saken"  Bildene er tatt med mobil-kamera og ikke av beste kvalitet.