Enebakk Rundt tirsdag 1. mai 2012

Postet av Driv Idrettslag - Sykkel den 25. Apr 2012

Les informasjon om henting av startnummer på denne linken:
http://www.ikhero.com/index.php?id=news&type=detail&cid=93

  • Henting av startnummer
  • Opplysninger om pulje
  • Flytting til Driv-pulje 10.25
  • Vær tidlig ute
  • Alle starte sammen

Les mer om hele saken

Som dere ser er det startnummer-utdeling hos Oslo Sportslager lørdag fra 09.00 - 16.00 og på mandag 30. april fra kl. 14.00 - 18.00.
Startnummer kan også hentes på Skullerudstua fra kl. 07.00 på rittdagen, men arrangøren anbefaler å hente disse på Sportslageret i Torggt. Oslo.

Vi er lovet av arrangøren å starte i en samlet gruppe. Vi har start kl. 10.25!
Hvis det er noen som vet at de har meldt seg på under andre starttider så skal dere snakke med Per Ivar Netteberg fra IK HERO. Han er både på Oslo Sportslager lørdag og mandag, og i sekretæriatet på Skullerudstua tirsdag morgen. Se utdrag fra mail her nå i kveld:
Hei
Har pratet med rittleder. Ikke noe problem at dere starter i samme pulje. Tid registreres når «brikke» ruller over startstreken. Jeg kan nok endre pulje for aktuelle ryttere om de kommer til meg i sekretariatet før start.

Hust at det kommer mange ryttere og mange som skal parkere. Vær tidlig ute.
Lykke til!

Mvh

Per Ivar

Dette betyr at alle ryttere fra Driv IL Sykkel starter likt, dvs kl. 10.25. Gjentar bare at de som har meldt seg til andre starttider varsler Per Ivar enten ved henting av startnummer eller senest i sekretæriatet tirsdag morgen!!

Vi stiller opp i ordnede forhold hvor gruppe 1 står foran, deretter gruppe 2 og så gruppe 3. Etter start sørger frontryttere i hhv gruppe 2 og gruppe 3 å skape avstand slik at gruppene kommer seg avgårde puljevis etter startlinjen.

De respektive gruppeledere avtaler møtested inne på Skullerud for briefing og oppvarming.  Dette avtales på trening torsdag eller søndag, og bør også skrives på forumet.

Da gjenstår det bare å ønske alle Driv-ryttere LYKKE TIL og ikke minst håper vi værvarselet slår til med oppholdsvær og en del varmegrader!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.