Gruppe 2, landevei tar form

Postet av Driv Idrettslag - Sykkel den 24. Apr 2012

Endelig ser det ut som om gruppe 2 på landeveien begynner å ta form.

Etter mange ukers rolige turer, begynner det nå bli klart for mange hva slags ritt-fart den enkelte tåler.  Gruppe 3 er godt etablert med en stabil gjeng som begynner å få god orden på rullekjøring.  Noen der vil sikkert prøve litt høyere fart etterhvert i gruppe 2.
Gruppe 1 har bestått av mange ryttere.  Det er en relativt høy ritt-fart denne gruppen har som målsetning, og noen vil sikkert føle at et litt lavere nivå vil passe enkelte.

Derfor er det svært gledelig at enkelte av gruppas tidligste medlemmer tar litt uforpliktende (så langt) ansvar og forsøker å etablere en stamme på 10 - 15 ryttere i gruppe 2.  En stor takk fra styret til Einar Gundersen og Henning Sørfjord som på tirsdagens trening gjennomførte en meget vellykket treningsøkt med fokus på ritt-fart omkring 33 - 35 km/t og etablering av rulle-teknikk.  Mange håper de vil ta litt gruppe-ansvar fremover........

På trening torsdag vil Henning fortsette med tilbud til de som ønsker å sykle i en gruppe 2. Programmet vil tilpasses noe avhengig av hvor mange som stiller i denne gruppen.  Det viktigste nå er å prøve å få en god rulle til å fungere.
Søndag kommer både Einar og Henning tilbake, og vi håper da at vi kan ha etablert en gruppe på omkring 10 -15 personer som tar skrittet fullt ut 1. mai på Enebakk Rundt.

Lykke til videre!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.