Snart klart for ordinær treningsstart, men et par gruppeledere er på Mallorca!!

Postet av Driv Idrettslag - Sykkel den 8. Apr 2012

 
Dag Holtop og Sturla tar ansvar for gruppe 1 og 2 frem til trening torsdag 18. april
Siste påsketrening for i år er mandag 2. påskedag kl. 10 fra Mjær.

Tirsdag 11. april starter vi opp med ordinære treninger i henhold til treningsprogrammet.  Det er dette som gjelder foreløpig: Treningsprogram vår 2012 første utgave

For gruppe 1 (og gruppe 2) vil Dag Holtop sammen med Sturla Kaasa ta ansvar den første uken mens Roy Brunstrøm og Erik Haga finner virkelig toppformen på Mallorca.  Vår gruppeleder i terrenget, Jon Kristian Jakobsen blir også borte den første uken. Det er bra gruppa får veltrimmede og solbrune gruppeledere på plass før Enebakk Rundt:)

Gruppe 3 blir organisert  av Knut Arne Samuelsen og med god støtte av Tone Aglen som vi ha ekstra fokus på damene som møter opp.  Det vil bli forsøkt med egne dametreninger på onsdager hvis oppmøtet blir tilfredsstillende.

 
Det har vært ganske mange som har møtt opp på både søndagstreninger og påsketurene nå i vår. 

Vi regner med at inndeling i grupper, samt organisering av både terreng-gruppe og damegruppe vil falle på plass i løpet av de første par ukene.  Derfor er det fint om alle smører seg med litt tålmodighet, og spesielt ber vi om at noen er positive til å ta ansvar (midlertidig ihvertfall) for gruppe 2, landevei. 
Vi anbefaler også at ALLE som er litt usikre på form og utholdenhet starter med gruppe 3 på de første treningene.  Her er det meget god fokus på teknikken med å kjøre i felt samt lære gunnleggende kjøreregler for en trygg og sikker treningstur.

Når dere nå møter på treningene minner vi om følgende:
- Vær ute i tide.  Normalt starter treningene presis oppsatt tidspunkt
- Husk at det er gruppeleder/kaptein som har det suverene ansvaret på turen.
- Evalueringer fra medsyklister i gruppa tas i pauser og etter økta
- Alle som har drakt møter på trening i denne.  En gruppe i like drakter får større oppmerksomhet og blir vist mer hensyn i trafikken.

Ønsker alle Driv-syklister god trening!

Til orientering vil det bli litt stillere på nett-sidene en ukes tid da sekretæren (av alle!!!) også skal til Mallorca..........  Siste fra klubben som også setter seg på flyet i morgen er Lai Holmsen, og det er en spent gjeng som ser frem til mange mil på sykkelen i 20 VARME-grader:))  Skal forsøke å legge ut en liten rapport mens vi er der nede.
I tillegg til de nevnte Mallorca-farere vil også Lars Atle Holm som er en sterk Driv-utøver være der nede sammen med et par andre bekjente.

For styret og gruppeledere:
Atle K.  08.04.12


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.