Mer info om treninger i påsken + spesialtilbud for damer

Postet av Driv Idrettslag - Sykkel den 2. Apr 2012


Sola skinner, veiene er tørre, stiene er syklebare men temperaturen er ikke helt med oss i påsken. 

Allikevel er det fine sykkelforhold, og det vises til to artikler lenger ned på siden som informerer om treningene nå fram til tirsdag 10. april.  Da begynner vi med ordentlige fellestreninger så smått, selv om mange av gruppelederne finner topp-formen på Mallorca.  Det blir uansett ordning, så det er bare å møte opp.

Når det gjelder treningene i påsken oppfordres det til turer hver dag fra Mjærhallen kl. 10.00.  Kommer ingen av gruppelederne er det opp til de frammøtte å ta ansvar og organisere en tur.  Husk at det er rolige turer og gjerne med 2 -4 timer som gjelder nå.

Ekstra tilbud til jenter/damer:
Som en oppfølging av den vellykkede introduksjonskvelden sist torsdag, inviterer Tone Aglen alle damer MED TERRENGSYKKEL til en egen "bli kjent" tur på onsdag 4. april kl. 10.00.  Møtested er som det skal være; Mjærhallen.
Ta bare kontakt med Tone Aglen dersom du lurer på noe, men dette blir en fin tur hvor man kan bli kjent med flere jenter som har lyst til å prøve seg litt på sykkelen.
Tone Aglen; 970 46 072 eller E-post; aglento@gmail.com

Informasjon:
Forøvrig minnes det om at all informasjon fra sykkelgruppa legges ut her på hjemmesiden.  Den smarte Driv-rytter er innom sidene minst en gang pr dag nå som sesongen nærmer seg!  Husk at det finnes en knapp som heter "Arkiv" nederst til høyre for å finne gamle artikler.
Av aktuelle hendelser nevnes:
- Oppstart fellestreninger fra uke 15 - finn artikkel og treningsprogram
- Enebakk Rundt 1. mai - Finn artikkel og meld deg på!
- Jubileumsritt med innlagt klubbmesterskap søndag  13. mai. INFO følger.
- Terrengsykkelskole
- + mye mer..... FØLG MED!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.