Rapport fra jentespinning 29. mars på Avancia

Postet av Driv Idrettslag - Sykkel den 31. Mar 2012

 
Bra med frammøtte på tilbudet om jentesykling

Torsdag 29 mars holdt Driv IL Sykkel en spinningkveld spesial for alle sykkelinteresserte jenter og damer. Det har til nå vært noe dårlig oppmøte fra damenes side på fellesturene ute, og det ønsker vi å gjøre noe med.

Meningen med kvelden var å vekke litt interesse for sykling ute i fellesskap. Vi var tilsammen 19 damer på spinningen. Veldig bra at så mange ønsket å være med, og vi håper dere blir med oss å sykle ute også. Det virket som flere var interesserte i å være med å sykle. Vi oppfordrer enda flere jenter og damer til å bli med oss å sykle ute. Alle er velkommen til å bli med på fellesturer på søndager. For de som heller ønsker å sykle med bare damer, er det forslag om å møtes på lørdager etter påske. Mer info om det kommer senere. Følg med på forumet.  Husk at all info fra sykkelgruppa legges ut på disse sider.

2. juni arrangeres "Hennes-Rittet" i Sarpsborg. Dette er et terrengritt kun for damer. Det hadde vært veldig morsomt å ha dette som et mål. Her kan dere lese mer om rittet: http://www.hennesrittet.no/

Hver dag i påsken blir det sykling fra Mjær kl 10.00. (landevei) Mandag, onsdag og fredag i påsken kl 10.00 stiller Tone med Offroad sykkel og blir med på egen tur for damene om det er interesse for dette.

Anne Linn Struksnæs, 31. mars 2012, tekst og foto


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.