VIKTIG BESKJED OM SØNDAGS- OG PÅSKETURER

Postet av Driv Idrettslag - Sykkel den 24. Mar 2012

Det er to viktige beskjeder angående langtur søndag 25. mars (som også vil gjelde for søndags- og påsketurer neste uke også):

  1. Med det flotte vårværet vi har nå så henstilles det til at alle stiller med landeveissykkel.  De som ikke har racer møter selvfølgelig med terrengsykkel!
  2. I natt skrur vi klokka en time fram.  For de som tviler, søndagstreningen er (selvfølgelig) når klokken viser 11.00 i morgen også.

De sportslige ansvarlige i klubben kunne naturlig nok ikke forutse det tidlige vårværet når programmen ble satt opp i februar.  Derfor justerer vi til at flest mulig stiller med landeveisykkel på treningene nå. 
Det er ikke alle som har landeveissykkel og det er selvfølgelig naturlig at de også møter opp, med terrengsykkel.  Det vil bli sett an antallet som møter og hvor mange som stiller med terrengsykkel. 
Blir det en fin gruppe med terrengsykkel er det mulig at disse lager en egen gruppe og stikker ut på de fine tørre grusveiene som nå ligger innbydende. 

Som det fremkommer på diskusjonsforumet har gruppe 2/3 lagt opp løypa allerede.  Det er mulig vi justerer i flere grupper i morgen avhengig av oppmøte og fordeling av type sykkel.

Vel møtt på trening i morgen, uansett hva slags sykkel du har!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.