Sykkelgruppa søker flere jenter/damer

Postet av Driv Idrettslag - Sykkel den 7. Feb 2012


Det har vært stor interesse for sykkelgruppa så langt selv om det fortsatt er full vinter og enda noen uker til sykkelen kan tas fram.
Til tross for dette ønsker vi å gjøre et ekstraordinært tiltak for at flere jenter og damer vil være med i gruppa.  Det er nemlig en stor andel av godt voksne mannfolk så langt, og det ønsker vi å gjøre noe med.

Målsetningen er å få med enda flere jenter slik at vi kan lage et eget treningsopplegg og også kan stille med egne ryttere i enkelte dameritt utover sommeren. Mulighetene er mange!

Derfor har styret nå besluttet å gjøre et ekstra tiltak for å få flere kvinner med.  Torsdag den 29. mars, kl. 20.00 inviterer sykkelgruppa alle interesserte jenter/damer til en ekstra spinningkveld "spesial" på Avancia i Ski.  Det blir egen instruktør med god erfaring fra å sykle med damegrupper, og det vil bli gjennomgått ulike teknikker og finesser som skal til for å trives på sykkelen.

Ansvarlig fra styret er:
Tone Aglen, aglento@gmail.com og Anne Linn Struksnæs, annelinn_s@hotmail.com

Det vil komme nærmere informasjon om dette opplegget, men ønsker du å være med, eller kjenner noen som kan tenke seg å være med, så ta kontakt med en av disse allerede nå.  På grunn av at salen har 36 sykler, må vi eventuelt følge "først-til-mølla" prinsippet.

Atle K, 07.02.12


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.