Satsningsrittene Enebakk Rundt og Lillehammer-Oslo

Postet av Driv Idrettslag - Sykkel den 27. Jan 2012

Da er draktbestillinger godt plassert og det er omkring 70 stykker som snart stiller i nye fine drakter!  Det er et imponerende antall, og dette vil helt sikkert bli et vanlig syn både på landeveien og i terrenget.  Vi håper også at flesteparten velger å stille på de satsningrittene vi har, og det kan være veldig smart å melde seg på nå, både av plassmessige hensyn og ikke minst økonomiske.


(Illustrasjonsfoto)

Les mer om status og frister på de ulike rittene:

Enebakk Rundt: 1. mai.

Her er det nå 43 påmeldte fra Driv IL Sykkel.  Det er bra, men flere bør melde seg på.  Dette rittet passer ryttere fra alle våre nivåer.  Det er nå snart 1000 påmeldte totalt, og erfaringene fra i fjor er at det fort kan bli fulltegnet.  I tillegg er det absolutt lønnsomt å melde seg på før 31. januar da påmeldingsavgiften vil øke med kr. 100,-

For påmelding følg denne linken: http://www.ikhero.com/index.php?id=news&type=detail&cid=75

For mer info så går til starten på vår hjemmeside, rull helt ned, og velg arkiv.  Der er oversikt over alle tidligere saker, også Enebakk Rundt.

Lillehammer - Oslo:

Pr idag er det 27 Driv-ryttere påmeldt.  Her ønsker vi oss mange flere fra alle nivåer.  Første påmeldingsfrist og derav billigste startavgift er frem til 15. februar.  Etter denne dato øker priser og risikoen for at rittet blir fulltegnet.
Vi ønsker oss deltagere fra alle grupper, og spesielt går oppfordringen igjen til ryttere med ambisjoner til gruppe 2 og 3.  Spesielt ville det vært fint med mange flere som ønsker å sykle på ca 6 timer +.

Se sak på hovedsiden vår for påmelding og øvrig informasjon, eller følg denne linken for påmelding/sjekk av deltagere: http://www.styrkeproven.no/

 Grenserittet:

Dette er vårt første felles satsningsritt i terrenget, og påmeldingene her åpner opp for de fleste den 1. februar kl. 12.00.  Sett av datoen for påmelding, og vær tidlig ute.  Dette rittet er populært, og det vil passe for sykkelryttere i alle våre grupper.

 

 

 

Lisens:
Det vil i løpet av et par uker komme informasjon om lisenser og bestilling av disse.

United Bakeries Cup:
I tillegg kommer snart mer informasjon om United Bakeries Cup (tidligere Nissan-Cup) med fullstendig terminliste, påmeldingsinformasjon etc.  Kan bare nevne at første ritt i denne cupen er onsdag 9. mai i Skullerud-løypa.  En fin løype satt og merket av dyktige løypesjefer, og vanligvis et prikkfritt arrangement i regi av IF FRØY!!

Atle K, 27.01.12 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.