Grenserittet 2012

Postet av Driv Idrettslag - Sykkel den 16. Jan 2012

Nå er det bare å skjerpe sansene, åpne lommeboka og melde seg på.  Påmeldingsfristene til årets store høydepunkter kommer tett nå.

Ett av årets satsningsritt på terrengsykkelen går lørdag 4. august.  Den ordinære påmeldingen starter 1. februar 2012. Erfaringene fra tidligere år tilsier at det blir raskt full-booket. 
Følg med på: grenserittet.com

Viktig melding:
Alle som har deltatt mer enn 5 ganger har nå mulighet til å melde seg på som "veteran".  Denne muligheten gjelder denne uken.
Altså, har du syklet mer enn 5 ganger, kan du klikke deg inn på hjemmesiden til Grenserittet og melde deg på.

For de som har denne anledningen til å melde seg på før fristen åpner, skal ha fått en egen E-post fra Grenserittet. 
Alle andre som ønsker å delta på dette fantastisk flotte sykkelrittet, må følge godt med å være raskt ute med å melde seg på 1. februar. 

For påmeldinger til sykkelritt gjelder altså regelen om at den enkelte melder seg på selv.
Er ikke Driv IL Sykkel registrert som valg under "Sykkelklubb" skriver du manuelt inn Driv IL Sykkel (Prøv å unngå andre varianter!)

Til spørsmål om lisens, vises det igjen til informasjon under informasjonen om Enebakk Rundt, men kort fortalt så anbefales HELÅRSLISENS for alle som vil sykle mer enn 2 - 3 ritt. Denne lisensen vil sykkelgruppa bestille for deg, og du får tilsendt giro og opplysninger etterhvert.  Planen er at lisenser bestilles sentralt fra gruppa i begynnelsen av februar.

Ønsker du å sykle bare ett eller maks to ritt, kan engangslisens være et alternativ.  Da må du krysse av for dette ved påmelding, og dette betales da hver gang for hvert ritt sammen med deltageravgiften.

Sykkelgruppa håper flest mulig vil stille på dette rittet, og vi kommer til å legge opp til litt felles ordninger både ved start i Strømstad og ikke minst ved mål på festningen i Halden.

Lykke til.

Atle Killerud, 16. januar 2012


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.